Zadejte hledaný výraz
Přidáno do poptávky
Zobrazit poptávku
Odebráno z poptávky
Zobrazit poptávku
Přidáno do srovnání
Zobrazit srovnání
Odebráno ze srovnání
Zobrazit srovnání

Studené sváření

Studené sváření je metoda spojování materiálů při balení, která nevyužívá tepla. Místo toho se používá tlak a čas k vytvoření pevného a trvanlivého spoje. Tato metoda je obzvláště užitečná pro balení citlivých produktů, které by mohly být poškozeny vysokými teplotami. Studené sváření se často používá v potravinářském průmyslu, kde je důležité udržet potraviny čerstvé a bezpečné pro konzumaci.

Studené sváření můžete vidět třeba u strojů Flowpack. Je vhodné pro balení například čokolády, nanuků, chlazených výrobků (různé mléčné a tvarohové tyčinky, sýry), mražených potravin – zelenina, těsta apod.

 

Studené sváření – ukázka balení

 

X
Nastavení cookies
Funkční cookies
Tyto cookies jsou nezbytné pro fungování našeho webu a nelze je deaktivovat.
Analytické cookies
Slouží především pro sběr dat ohledně chování na webu (typicky Google Analytics).
Reklamní cookies
Slouží hlavně pro remarketing (typicky Google Ads).
Uživatelská data
Personalizace reklam
Personalizační cookies
Slouží pro pokročilou analytiku a personalizaci obsahu.