Zadejte hledaný výraz
Přidáno do poptávky
Zobrazit poptávku
Odebráno z poptávky
Zobrazit poptávku
Přidáno do srovnání
Zobrazit srovnání
Odebráno ze srovnání
Zobrazit srovnání

Vakuové baličky a miskovací stroje

12. 3. 2020

Uchovejte Vaše potraviny déle čerstvé pomocí vakuového či miskovacího stroje.

V dnešní době jsou na zpracování a uchování potravin kladeny stále vyšší nároky, pravidla jsou rok od roku přísnější a případné pokuty, byť za malé prohřešky stále vyšší.
Vyberte si vhodný stroj, který zajistí spolehlivé a hygienické balení potravin, všechny stroje jsou vyrobeny z kvalitní nerezové oceli a splňují veškeré požadavky pro styk s potravinami.

Balení do misek

Tento způsob balení, především hotových jídel, je stále více oblíbený, základní miskovací stroje naleznete již mnoha jídelnách, restauračních zařízeních a vývařovnách.

Balením jídla do misek  si potraviny déle zachovají svou vůni i chuť. Miska je uzavřena speciální fólií, která je pomocí stroje zatavena. Díky tomu jídlo vydrží déle teplé a fólie také zabrání případnému rozlití polévky či omáčky, jak se tomu může stát při balení do polystyrenových krabiček.

Kromě balení hotových jídel naleznou miskovací stroje uplatnění například při balení masa, uzenin i ryb a mořských plodů.  S tímto způsobem balení se denně potkáváme i v obchodních domech, kde se takto balené prodávají krájené sýry, salámy, porcované maso apod.

Zobrazit nabídku

Fotogalerie

Videoukázka

Vakuové balicí stroje

Pomocí vakuových baliček a speciálních vakuových sáčků můžeme potraviny balit buď do vakua nebo do ochranné atmosféry, díky čemuž si potraviny zachovají svou barvu, chuť i kvalitu.

Balení do potravin do vakua je velmi oblíbený a efektivní způsob, jak prodloužit životnost potravin při zachování jejich vlastností a vitamínů.

Vakuově balené potraviny můžeme v dnešní době vidět na pultech každého obchodu, nejčastěji je takto balené maso, uzeniny, sýry, ryby a mnoho dalšího.

 

Inertní plyn

Inertní neboli netečné plyny vytváří ochrannou atmosféru, díky níž si potraviny zachovají svou kvalitu a prodlouží se jejich životnost.
Nejvíce je používaná směs dusíku a oxidu uhličitého, stále častěji je pro uchování potravin používán i argon. Kyslíkový plyn je vhodný například pro červená masa, díky jeho vlastnostem výrobky neztrácejí typickou červenou barvu.

Zobrazit nabídku »

Fotogalerie

Videoukázka

X
Nastavení cookies
Funkční cookies
Tyto cookies jsou nezbytné pro fungování našeho webu a nelze je deaktivovat.
Analytické cookies
Slouží především pro sběr dat ohledně chování na webu (typicky Google Analytics).
Reklamní cookies
Slouží hlavně pro remarketing (typicky Google Ads).
Uživatelská data
Personalizace reklam
Personalizační cookies
Slouží pro pokročilou analytiku a personalizaci obsahu.